HATAY’IN YERLİ VE MİLLİ FİRMASI “BATI GLOBAL LTD ŞTİ”, MUSTAFA ŞAŞMAZ PARA DEĞİL MEMLEKET ODAKLI ÇALIŞIYOR

HATAY’IN YERLİ VE MİLLİ FİRMASI “BATI GLOBAL LTD ŞTİ”, MUSTAFA ŞAŞMAZ PARA DEĞİL MEMLEKET ODAKLI ÇALIŞIYOR

6 Şubat deprem felaketi ile sarsılan Hatay’da yıkım ve enkaz kaldırma işlemlerini seri bir şekilde başarıyla sürdüren Mustafa Şaşmaz, para değil memleket odaklı hizmet anlayışı ile takdir topluyor.Yabancı firmaların kural tanımayan keyfi davranışlarından, para odaklı çalışma prensibinden bıkan Hataylıların imdadına yetişen aynı zamanda kendisi de bir depremzede olan Hataylı başarılı iş insanı Mustafa Şaşmaz, Batı Global Limited Şirketi ile zararına da olsa kendi memleketinden depremin izlerini silmek için tüm imkanlarını sahaya seferber etti.

Defne ilçesine bağlı Dursunlu Mahallesi’nde yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının yapılabileceği en zorlu koşullarda çalışmalarını üstün başarı ile sürdüren Şaşmaz, Hatay Valiliği’nin koyduğu kurallara harfiyen uyarak hem vatandaşların takdirini topluyor, hem de Hatay’ı enkaz kalıntılarından kurtararak kentin normale dönüşünü hızlandırıyor. Çalışmalardan oldukça memnun olan vatandaşlar, Hataylı firmaların desteklenerek kentteki çalışmalarda yerli firmalara iş verilmesini istiyor.

MUSTAFA ŞAŞMAZ ÖNCE HATAY DİYOR

Yakın dönemde pandemi döneminde ve yangın felaketlerinde Hatay’da hizmet veren otelini vatandaşlara süresiz olarak ücretsiz şekilde açan Mustafa Şaşmaz, önce Hatay demiş, kamuoyunun takdirini kazanmıştı.

Defne ilçesine bağlı sarp arazide bulunan Dursunlu Mahallesi’ndeki yıkım işlerini Batı Global Limited Şirketi adına alan Mustafa Şaşmaz, zor şartlara rağmen dar sokaklarda yıkım faaliyetlerini başarıyla gerçekleştiriyor. Alanında uzman personelleriyle halk sağlığını önceleyen Şaşmaz, Dursunlu halkının bir an önce enkazlardan kurtularak evlerine kavuşmaları için önce Hatay prensibi ile kar amacı gütmeden çalışıyor. Ailesinden çok sayıda kayıp vermesine rağmen Hatay’ın yeniden doğuş sürecine katkı sunmayı hedefleyen Şaşmaz, yıkım işinde zarar etmesine rağmen “Hataylı hemşehrilerim, Dursunlu halkı bir an önce evlerine kavuşsun,  şehir ayağa kalksın diye zararına iş yapıyoruz. Bizim önceliğimiz Antakya, bizim önceliğimiz Defne, bizim önceliğimiz Hatay’dır” dedi.

ŞAŞMAZ’IN ÇALIŞMALARI TÜM FİRMALARA ÖRNEK GÖSTERİLMELİ

Mustafa Şaşmaz’ın çalışmalarından oldukça memnun olan Dursunlulu vatandaşlar, Mustafa Şaşmaz’ı yakından tanıdıklarını belirterek kendisine ve tüm personellerine teşekkür ettiler. Dursunlu halkı, yörenin normale dönmesi için Mustafa Şaşmaz öncülüğündeki ekibin, tüm kurallara riayet ederek halk sağlığını önceleyen çalışma ahlakının Hatay’ı adeta bozguna uğratan diğer firmalara örnek olarak gösterilmesi gerektiğini belirttiler.

Vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda; “Hatay’da hizmet veren diğer firmalar hiçbir kurala uymadan her yeri önce para, önce rant diyerek delik deşik etti. Hatay’ı depremden daha beter ettiler. Ancak her zaman dedik Hatay’ı Hataylı firmalar ayağa kaldırır diye. Bunun kanlı canlı örneği Mustafa Şaşmaz’dır. Dursunlu’da yaptığı çalışmalarla en kısa sürede tüm enkazı temizleyeceğine ve bize mahallemizi tertemiz şekilde teslim edeceğine inanıyoruz. Kendisine ve tüm ekibine ahlaklı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bu çalışma anlayışının tüm firmalara örnek olmasını diliyoruz” dediler.

Hataylı vatandaşlar, yıkım işlerinin diğer kentlerden gelen ne oldukları belirsiz firmalar yerine başarılı iş insanı Mustafa Şaşmaz başta olmak üzere Hatay’ı ayağa kaldırmaya gönüllü olan Hataylı firmalara verilmesini istiyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.