TEKSÖZ, ESNAFIN SORUNLARI İÇİN ANKARA’DA

TEKSÖZ, ESNAFIN SORUNLARI İÇİN ANKARA’DA

TESK Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hataylı esnafın sorunlarının çözümü için 2 günlüğüne Ankara’da çeşitli temaslarda bulunacağını belirtti. Hataylı esnaf tarafından Abdulkadir Baba diye çağırılan ve esnaf camiasında oldukça sevilen Başkan Teksöz, TESK Genel Merkezi’nde Hataylı esnafların sorunlarını anlatacak. Esnaf ziyaretlerini hiç aksatmayan ve her ziyaretinde esnafı dinleyen Başkan Teksöz, elde ettiği bilgileri genel merkezde TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve diğer yetkililere anlatacak. Özellikle pandemi döneminde oldukça zor durumda kalan esnafların faizsiz veya düşük faizli kredilerle ve yardımlarla desteklenmesi, Hatay’daki sanayi sitelerinin çözüm bekleyen sorunları, kredi ve taksitlerin ötelenmesi gibi çağrılarını başkentte de yineleyecek olan Teksöz, Hatay’a müjdelerle dönecek.

TEKSÖZ: TOPLANTIMIZ ÜLKEMİZE VE HATAY’IMIZA HAYIRLI OLSUN

Başkan Abdulkadir Teksöz, temasları öncesinde yaptığı açıklamada, “Günlerden Ankara, TESK yönetim kurulu toplantısına katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak için iki gün Ankarada’yız. Herşey ülkem için, herşey Hatay için, herşey esnafımız için. İnşallah esnafımızın sorunlarına kalıcı çözümler elde edeceğimiz bir toplantı olur. Toplantının ülkemize ve Hatay’ımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.