POLİSLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Hatay Asayiş Şube Müdürü Mustafa Ateş etkinlikle ilgili olarak “ Sayın İl Emniyet Müdürümüz Kamil Karabörk’ün talimatlarıyla geldik.

POLİSLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yunus ekipleri yetim öğrencilerle pizza etkinliğinde buluştu. Hatay Toplum Gönüllüleri tarafından Armutlu Mahallesi, Gündüz Caddesinde gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne olurken yunus ekipleri tarafından yetim öğrencilere pizza dağıltı, pasta kesildi.Canlı Müzik, palyanço gibi etkinliklerinde buluşmada yunus ekiplerine bağlı polisler yetim öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi.Etkinliğe çocukların velilerinin yanısıra Hatay Asayiş Şube Müdürü Mustafa Ateş, yunus ekipleri, vatandaşlarda katıldı.

VATANDAŞLA İÇ İÇEYİZ

Hatay Asayiş Şube Müdürü Mustafa Ateş etkinlikle ilgili olarak “ Sayın İl Emniyet Müdürümüz Kamil Karabörk’ün talimatlarıyla geldik. Çoktandır çocuklarımız ile ilgili bir etkinlik yapmak istiyorduk. Emniyet Müdürümüzün katkılarıyla bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Her zaman çocuklarımızın, evlatlarımızını yanındayız. Hatay’ımızın yanındayız. Bu anlamda katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Yunus ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkanları sağlayan Hatay Toplum Gönüllüleri İnsanı Yardım Derneği Başkanı Ali Nurlu Bey’e de çok teşekkür ediyorum. Türk Polisi her zaman vatandaşın yanındadır” ifadelerini kullandı.Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği Başkanı Ali Nurlu düzenlenen etkinlik için Hatay Emniyet Müdürlüğüne teşekkürlerini sundu. Nurlu konuşmasında “Biz insani yardım derneği olarak, Hatay Asayiş Şube Müdürlüğü ailesiyle birlikte sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Bölgemizde bulunan 137 yetim çocuğumuza canlı müzik dinletisi, pizza dağıtımı, tatlı ziyafeti, et dağıtımı projelerini uyguladık. Birlikte pasta kestik. İnsanlığa, yoksulluğa ve yetimlere sahip çıkan emniyet müdürlüğü ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.