ÜÇ AYLARA GİRMİŞ OLMANIN HUZUR VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

ÜÇ AYLARA GİRMİŞ OLMANIN HUZUR VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Antakya Belediyesi Başkanı İzzettin Yılmaz 13 Şubat Cumartesi günü Recep ayı ile başlayacak olan mübarek üç aylar dolayısı ile bir mesaj yayınladı. 

Başkan Yılmaz yayınladığı mesajında bu mübarek ayların tüm İslam alemine hayırlara vesile olması duasında bulunarak şu görüşlere yer verdi; “ Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Recep, Şaban ve Ramazan’dan oluşan kutlu vakte, yani üç aylara girmiş olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan güzel gecelerdir. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta değerli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin mübarek Recep ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bu aylarda tüm hanelere barış, huzur ve bereket girmesini diliyorum.  

Bu mübarek aylarda yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, sağlık ve esenlikler dilerim. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.