ULUSLARARASI YOL KİTAP DERYASINA DÖNDÜ!

ULUSLARARASI YOL KİTAP DERYASINA DÖNDÜ!

Kamyondan dökülen kitaplar yolu kapladı, trafiği aksattı!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde uluslararası karayolu üzerinde seyir halindeki kamyondan dökülerek savrulan çok sayıda kitap yolu kapladı, araç trafik akışını aksattı.

Olay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde ilginç bir olay yaşandı. Bir kamyondan dökülen çok sayıda kitap, uluslararası yolun bir bölümünü kapladı. Kitapların yola dökülmesi sonrasında  İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri hızla müdahale etti. Öncelikle çevre güvenliğini sağlayan ekipler, ardından temizlik işleri ekibiyle birlikte kitapları toplamaya başladı. Yol üzerinde bulunan kitaplar, temizlik işleri ekipleri tarafından titizlikle kaldırıldı. Uluslararası karayolunun büyük bir bölümünü kaplayan kitapların yol güvenliğini tehlikeye düşürdüğü ve çevre kirliliği oluşturduğu belirtildi. Sürücülerin ve yolcuların geçici bir süreliğine yolun kitaplar nedeniyle kapanmasıyla trafikte yoğunluk yaşandı. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesiyle trafik akışının normale döndüğü aktarıldı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.