UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İÇİN ‘’UYUMA’’UYGULAMASI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE İÇİN ‘’UYUMA’’UYGULAMASI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İÇİN ‘’UYUMA’’UYGULAMASI

Uyuma uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinde uyuşturucu ile mücadeleye destek verebilirsiniz.Uyuşturucu günümüzün en kötü alışkanlıklarından biri olmaya devam ediyor.Çocuk,genç ve yaşlı demeden her yaştan insan bu kötü alışkanlığa maruz kalarak bedelini hayatıyla ödeyebiliyor.
Özellikle bu çocuklarımızın belaya bulaşmaması için çeşitli önlemler almak ve dikkatli olmakta fayda var.Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan Uyuma uygulması,sokakta karşılaştığınız uyuşturucu ticaretini emniyet yetkililerine iletmeniz için büyük kolaylık sağlıyor.Kişisel bilgileri sisteme kaydettikten sonra,şüphelendiğiniz durumları kimliğiniz gizli kalacak şekilde ihbar edebiliyorsunuz.Emniyet sistemine konum bilgisiyle birlikte ulaşan bu ihbar,anında bölgedeki ekiplere ileterek uyuşturucu ticaretini yapanların gereken cezayı almasını istiyorsanız Uyuma uygulamasını indirerek gerekli durumlarda ihbarda bulunabilirsiniz.
HABER M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.