ANTAKYA’DA YEŞİL ALANLARDA ÇALIŞMALAR HIZLANDI

ANTAKYA’DA YEŞİL ALANLARDA ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri Başkan İbrahim Naci Yapar’ın talimatları doğrultusunda park ve yeşil alanlarda bakım onarım çalışmalarına hız kazandırdı.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Depremler sonrası ayakta kalan yeşil alanlarımızda ekiplerimiz çim biçme, çiçeklendirme, peyzaj gibi rutin işleri gerçekleştirirken bir yandan da vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan parklarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.Başkanımız Sn. İbrahim Naci Yapar’ın talimatları ve vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda parklarımızda çim biçme, budama, temizlik, bakım ve onarım çalışması yapıldı. Çalışmalar kapsamında oyun grupları, oturma grupları ve spor aletlerinin temizlik ve onarım işleri ile yürüyüş yollarının tamiratları da yapıldı.

Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlarımızın nefes alabilecekleri yeşil alanlar ve parkların düzenlemeleri periyodik olarak yerine getirilecektir.” Açıklamaya göre bakım onarım çalışmaları gerçekleştirilen park ve yeşil alanlar şöyle sıralandı;15 Temmuz Milli İrade Parkı,Vali Ürgen alanı, Esenlik Parkı, Saraykent 100. Yıl Parkı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.