VALİ MASATLI KUMLU’DA TEMASLARDA BULUNDU

VALİ MASATLI KUMLU’DA TEMASLARDA BULUNDU

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Kumlu’ya yeni atanan İlçe Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, ardından muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi.

Vali Mustafa Masatlı, ziyarette ilçedeki çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Kaymakam Bıçakçı’nın kısa sürede ilçeyi tanımış olmasından memnuniyet duyduğunu belirten Vali Masatlı, Kumlu’yu ve Hatay’ı el birliği içinde ayağa kaldıracaklarını kaydetti. Ziyarette MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay da hazır bulundu.

MUHTARLARLA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Vali Mustafa Masatlı Başkanlığında, Kumlu ilçe mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçede hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile mahalle muhtarlar katıldı. Toplantıda şu ana kadar yapılan çalışmalar ve planlananlar ele alınarak genel değerlendirmelerde bulunuldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.