İŞ AKDİ FESHEDİLENLERE İŞ BULMAK BOYNUMUM BORCU

İŞ AKDİ FESHEDİLENLERE İŞ BULMAK BOYNUMUM BORCU

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, iş akdi feshedilen geçici işçilerle bir araya gelerek “Bu kardeşlerimize iş bulmak benim boynumun borcu” dedi.

Açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez dünde bugün de, yarın da İskenderun’un ve İskenderun’a emek verenlerin yanında olduklarını, olmaya devam edeceklerini belirterek İskenderun belediyesinde iş akdi feshedilenlerle bir araya geldik. İşten çıkarılan kardeşlerime iş bulmak benim boynumun borcu. Sizler bana emanetsiniz. İskenderun’un şehri Emini olarak bu yolda ilerliyoruz. İnsanların gelecekleri ile oynamaya kimsenin hakkı yoktur. Bu insanların her an işten atılacak mıyım? kaygısı yaşamadan kendi geleceklerini kurmalarını sağlamak bizim en büyük görevimiz” diye konuştu.

Dönmez, İş akdi fes edilenlerle helalleşerek “Merak etmeyin, ben Mehmet Dönmez olarak hepinizle tek tek ilgileneceğim, kapım sizlere her zaman açık, gözünüz arkada kalmasın” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.