VATANDAŞ BAŞKANINI SEÇTİ

Gittiği yerde büyük bir sevgi gösterileriyle karşılaşan Cumhur İttifakı AK Parti Reyhanlı Adayı Mehmet Hacıoğlu’na halk kollarını açtı.

VATANDAŞ BAŞKANINI SEÇTİ

Gittiği yerde büyük bir sevgi gösterileriyle karşılaşan Cumhur İttifakı AK Parti Reyhanlı Adayı Mehmet Hacıoğlu’na halk kollarını açtı. Adayların açıklandığı günden bu yana Reyhanlı için durmadan çalışmalarını sürdüren Hacıoğlu esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü.Reyhanlı’da önceki dönem Reyhanlı Belediye Başkanlığı yapmış Hüseyin Şanverdi ile birlikte Reyhanlı sokaklarında çalışmalarına devam eden Hacıoğlu’nun ziyaretlerinden vatandaşların başkanlarını seçtiği ortaya çıkıyor. Vatandaşlar “Biz başkanımızı çoktan seçtik. Hacıoğlu başkanımız ile birlikte çalışmalarını takip ediyoruz. Yeni projelerle Reyhanlı’ya yeni yatırımlar gelecek. Hem vekilimiz var, hem Büyükşehir adayımız Reyhanlı’lı.” ifadelerini kullandı.

Çalışmalarını sosyal medya üzerinden de yayınlayan Mehmet Hacıoğlu “Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi, Ak Parti İlçe Başkanımız Mehmet Yumuşak, MHP İlçe Teşkilatı ve Cumhur İttifakı Meclis üyesi adaylarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Yeni mahalleden Hacı Ömer Uyar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak 31 Mart Yerel Seçimleri için hayır dualarını aldık.”“Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi, Ak Parti İlçe Başkanımız Mehmet Yumuşak, MHP İlçe Teşkilat ve Cumhur İttifakı Meclis üyesi adaylarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Sanayi esnaflarımızı ziyaret edip istişarelerde bulunarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti Reyhanlı Cumhur İttifakı Belediye Başkanlığı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için desteklerini istedik.” İfadelerini kullandı. HABER: CANSU DİLEK


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.