SAĞLIK BAKANLIĞI EMEKLİ DOKTORLARI YENİDEN ATAYACAK!

SAĞLIK BAKANLIĞI EMEKLİ DOKTORLARI YENİDEN ATAYACAK!

Sağlık Bakanlığı, 65-72 yaş arasında olup daha önce bakanlık veya bağlı kuruluşlarında çalışmış olan doktorların yeniden istihdamına yönelik çalışma başlattı.

Şiddet, uzun nöbet saatleri, ağır çalışma koşulları ve özlük haklarındaki yetersizler gibi nedenlerle tabip istihdamı yetersiz kalınca emekli doktorlar yeniden göreve çağrıldı.Sağlık Bakanlığı, 65-72 yaş arasındaki doktorları atamak için ilan açtı.

Resmi Gazete’de yer alan ilana göre 8 Mart’ta başlayacak başvurular, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün internet adresinde yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e-Devlet kapısı kimlik doğrulama sistemiyle giriş yapılarak gerçekleştirilecek.

Başvuru yapacak adaylar, kura takviminde belirtilen tarihler arasında PBS üzerinden başvuru formunu elektronik ortamda doldurup, tercihlerini kaydedip kesinleştirecekler. Kesinleştirme işleminden sonra başvuru bilgileri ve tercihlerde değişiklik yapılamayacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.