Meşale Gazetesi

“VEFASIZLIK DİZ BOYU”

“VEFASIZLIK DİZ BOYU”

Kırıkhan’da düzenlenen Ciğer Festivali, bu yıl beklenenin aksine sönük geçti. Basının es geçildiği festivalde katılımcılara ciğer ikram edildi. Katılımın az olması ise Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un festivale basını davet etmemesi ve bu sebeple de vatandaşların bilgisinin olmaması olarak gösterildi. Yüzbinlerce TL harcanan ve Sinan Akçıl gibi ünlü bir ismin davet edildiği festivale basının davet edilmemesi basın camiası tarafından da tepkiyle karşılandı. Diğer ilçelerde en ufak etkinlikte dahi basın davet edilir, basına özel ilgi gösterilirken, Kırıkhan’da basına ambargo uygulanması tepki çekti.

“SAYIN BAŞKAN BU HATAYI TEKRAR ETMEYİN”

Hatay Meş’ale Gazetesi olarak her haberine severek ve koşulsuz olarak yer verdiğimiz Kırıkhan Belediyesi’nin uyguladığı bu ayrılıkçı tavrı kınıyoruz. Organizasyonun yalnızca haberini basın cemiyeti aracılığıyla yollamanız, halkın sizleri tek bakış açısıyla yorumlamasına neden olur.

Ancak halkın gözü kulağı olan basın orada olduğunda her muhabir kendi bakış açısından yorumlayacağı için sizler için de ayrıca reklam sebebi olacaktır. Bu kapsamda gerçekleştirdiğiniz etkinliklere haber olarak değil, nezaketen davet gönderirseniz, hem basın onore olmuş olur, hem de kamu, programı tüm detayları ile öğrenmiş olur. Bundan sonraki organizasyonlarda bu konuya dikkat edilmesini önemle istirham ediyoruz.

NE GİZLENMEK İSTENDİ

Programa basının davet edilmemesi akıllara soru işaretlerini de getirdi. 1 ton ciğer ikram edildiği belirtilen ve gecenin finalinde Sinan Akçıl’ın sahne aldığı programa basının davet edilmemesi ile Kırıkhan Belediyesi’nin neyi gizlediği merak konusu oldu. Zaman zaman eleştirilse de basın ile her zaman iç içe olan Yavuz’un basından neyi sakladığı ile ilgili kulaktan kulağa yayılan bazı bilgiler olduğu öğrenildi. Kamuoyu, bu programa basının davet edilmemesi ile neyin amaçlandığını merak ediyor. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.