HİZMETLERİ MİLLETİMİZİN EMRİNE SUNACAĞIZ

HİZMETLERİ MİLLETİMİZİN EMRİNE SUNACAĞIZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana daha güzel ve yaşanabilir Antakya için canla başla çalıştıklarını belirtti. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,  bugüne kadar eğitim, kültür, sanat, bilim ve daha birçok alanda yaptıkları hizmetlerin şehrin yaşam kalitesini artırdığını söyledi. Yeni yeşil alanlar, yol, bakım çalışmaları, hayata geçirdiğimiz projelerin ürünü olan, yeni semt sahaları, yüzme havuzu, taziye salonlarının yapımını gerçekleştirdiklerini ifade eden Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, “95 mahallemize eşit mesafede yapılan hizmetler geçtiğimiz dönemlerde kat ettiğimiz mesafeler Antakya’nın cazibe merkezi olması yolunda önünü açtı. Yaptıklarımız yeterli mi? Asla değil. Daha fazla çalışacak ve milletimizden aldığımız güçlü desteği yerine getirmek için inşallah daha büyük hizmetlerle milletimizin emrine sunacağız” dedi.

ANTAKYA’YI ŞAHLANDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Geçmişinde pek çok uygarlığa ve medeniyetlere ev sahipliği yapmış, “Hoşgörü Kenti” olarak bilinen Antakya’mızın Belediye Başkanı olmaktan her zaman büyük onur ve gurur duyduğunu belirten Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü;“Bizler belediyeciliği sadece yol ve kaldırım yapmak olarak görmüyoruz. Belediyeciliği; hizmet ve harcamalarda şeffaflık temelinde hareket eden, doğaya ve çevreye saygılı; kültür, sanat ve sporla iç içe; toplumun her kesiminin yanında yer alan sosyal bir belediyecilik olarak görüyoruz. Ben ve ekibim göreve geldiğimiz günden bu yana Antakya’yı şahlandırmak ve hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.” Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.