VEKİL KAŞIKÇI, AL BAYRAĞIN DALGALANDIĞI HER YERDE

VEKİL KAŞIKÇI, AL BAYRAĞIN DALGALANDIĞI HER YERDE

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, al bayrağın dalgalandığı her yerde çalışmalarını sürdürüyor. TBMM KİT Komisyonu üyesi  de olan Kaşıkçı, Bartın Amasra’da yaşanan maden faciasının ardından araştırmalarda bulunmak üzere Amasra’ya, ardından Zonguldak Kilimli’ye gitti. Türkiye Taşkömrü Kurumuna bağlı Karadon Müessese Müdürlüğünde -460 metre derinliğinde çalışan madencilerle bir araya gelen Kaşıkçı, tüm madencilere çalışmalarında başarılar diledi. Yerinde inceleme için komisyon üyesi Milletvekilleri ile Amasra’ya da giden Kaşıkçı, bu tür maden facialarının bir daha yaşanmaması için çalışmalar gerçekleştirdiklerini açıkladı.

MHP İL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Milletvekili Kaşıkçı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle İl Başkalığına getirilen Mehmet Fevzi Altay’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaşıkçı’ya Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. Partililere hitap eden Vekil Kaşıkçı; “Sayın Genel Başkanımızın tensipleri ile İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Fevzi Altay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.