YALÇIN: SAĞLIĞIMIZ BAYRAKÇIOĞLU’NA EMANET

YALÇIN: SAĞLIĞIMIZ BAYRAKÇIOĞLU’NA EMANET

Yayladağı Devlet Hastanesi başhekimliğine atanan Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı ziyaret etti.

Başkan Yalçın, çalışmalarıyla adından başarıyla söz ettiren Bayrakçıoğlu’nun Yayladağı’nda bulunmasının kent için büyük gurur olduğunu kaydederek, “Yayladağılılar olarak çok şanslıyız. Ne mutlu bize ki, sağlığımız sizin gibi uzman bir hekime emanet” dedi. Başhekim Bayrakçıoğlu’na ziyarette Hastane Müdürü İbrahim Özgen ve Müdür Yardımcısı Selda Sural da eşlik etti. Hatay’ın parlayan yıldızı olan Yayladağı’nda sağlık alanında da atılım yapılmaya devam edileceğini belirten Yalçın, bu atılımın en büyük mimarının Bayrakçıoğlu olacağını kaydetti.

BAYRAKÇIOĞLU: YAYLADAĞILILARA HİZMET İÇİN BURADAYIZ

Yayladağı Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, kabulünden dolayı Başkan Yalçın’a teşekkür etti. Görevini, çalıştığı her yerde namusu olarak bildiğini  ve insanlara sağlık hizmeti vermekten şeref duyduğunu belirten Bayrakçıoğlu, Yayladağı’nda da görevini en iyi şekilde yerine getireceğini belirtti. Kendisine duyulan güvenden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya olmak üzere Hatay Valisi Rahmi Doğan’a ve Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’a teşekkür etti. Başhekim Bayrakçıoğlu, Yayladağılılara hizmet vermekten memnuniyet duyacağını belirterek Başkan Yalçın’a çalışmalarında başarılar diledi ve ziyaretini sonlandırdı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.