BAŞKAN MEHMET DELİ’DEN OCAK ZİYARETİ

BAŞKAN MEHMET DELİ’DEN OCAK ZİYARETİ

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, başkent temasları kapsamında Ülkü Ocakları Genel Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Deli’yi Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım  ağırladı. Başkan Deli, her Türk gencinin mutlaka ocak terbiyesinden geçmeli dediği ocağa gerçekleştirdiği ziyaretinde duygu dolu anlar yaşadı. Başkan Deli, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a Kumlu ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları aktardı.

BAŞKAN YILDIRIM’DAN BAŞKAN DELİ’YE TEBRİK

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, depremde ağır hasar alan ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarda dolayı Başkan Deli’ye tebriklerini iletti. Kumlu’nun depremin yaralarını hızla sarmaya devam ettiğini belirten Başkan Yıldırım, “Hatay, hepimizin şahsi meselesidir. Hatay’da ve deprem bölgesinde hep dediğimiz gibi alandan en son Ülkü Ocakları ayrılacaktır. Yüce devletimiz tüm depremzedelerimize desteklerini sürdürüyor. Bizler de elimizden gelen desteği sürdürmeye, hep sahada depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Kumlu’da gerçekleşen çalışmalardan memnun oldum. Kumlu, sizin gibi bir başkana sahip olduğu için çok şanslı. Ülkücü bir geçmişe sahip eğitimci kimliği ile sayın başkanımız Mehmet Deli’den Kumlu’ya daha güzel hizmetler bekliyor, ziyaretinizden memnuniyet duyduğumu bildiriyorum” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.