YAPAR: VATANDAŞLARI YENİ ANTAKYA İLE BULUŞTURACAĞIZ

YAPAR: VATANDAŞLARI YENİ ANTAKYA İLE BULUŞTURACAĞIZ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, 31 Mart seçim zaferinin şifrelerini ve kent için yapacağı projelerini bir televizyon kanalına değerlendirdi. Antakyalı vatandaşların oylarının %52,96’sını alarak zafere ulaşan Başkan Yapar konuşmasında; “6 Şubat çok büyük bir felaketti. En büyük zararı Antakya ilçemiz aldı. Onbinlerce hemşehrimizi kaybettik. Şehrimiz yıkıma uğradı. Bu felaket bize büyük bir misyon yükledi. Kentimizin ayağa kalkması için bize çok büyük görevler düşüyor. Bu seçimde Hatay Büyükşehir Belediyemizde de Cumhur İttifakımız zaferle ayrıldı. Antakya Belediyemiz, Hatay Büyükşehir Belediyemiz ve merkezi hükümetimizin uyumu ile kentimizi eskisinden daha güzel şekilde ayağa kaldıracağız” ifadelerine yer verdi.

“İLK ÇALIŞMALARIMIZ YOL VE ALTYAPI OLACAK”

Başkan Yapar, muhabirin ilk çalışmalarınız ne olacak şeklindeki sorusuna ise şu yanıtı verdi; “İlk projelerimiz kentimizin yollarını ve altyapısını düzeltmek olacak. Bildiğiniz üzere yollar ve altyapı depremden önce de düzgün değildi. İnşallah ilk projelerimiz yollarımızı düzeltmek, altyapımızı da sorunsuz hale getirmek olacak. Hükümetimiz rezerv alanlarda ve kentsel dönüşüm alanlarında hızlı bir reaksiyon almış durumda. Biz de uyum içerisinde hareket ederek hizmetlerimizi hayata geçireceğiz.”

ANTAKYA’MIZ DAHA KONFORLU ŞEHİR HALİNE GELECEK

Antakya’nın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yapar; “Antakya’mız yerinde konumlanacak. Ancak gerek yeşil alanları, konut bölgeleri ve üst düzey sosyal donatı alanlarıyla kentimiz daha konforlu bir hale gelecek. Antakya’mızın dört bir yanında durmaksızın çalışmaları yürütülüyor. Kısa süre içerisinde 10 bin konutu teslim ettik. Uzun Çarşımızın ayağa kaldırılması için çalışmalar devam ediyor. Sanayi bölgelerimizde yine aralıksız çalışmalar var. Hükümetimizin çok ciddi çalışmaları ile inşallah hemşehrilerimizi kısa süre içerisinde evlerine kavuşturarak şehrimizi canlandıracağız. Kısa süre içerisinde Antakya Belediyemiz ve Hatay Büyükşehir Belediyemizin de mazbatalarını almasının ardından biz de bu sürece katkı sunmaya başlayacağız. Amacımız 1,5 yıllık süre içerisinde bu görüntülerin rengini değiştirmek olacak. 3 yıllık süreçte de kentimizi tanınamayacak, çok modern bir kent haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.