HATAY’DA BARO VAR, “İYİ Kİ CİHAT AÇIKALIN VAR”

HATAY’DA BARO VAR, “İYİ Kİ CİHAT AÇIKALIN VAR”

Hatay Barosu’nun başarılı başkanı Av. H. Cihat Açıkalın, Hatay’da yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor. Başkan Açıkalın, 16 aylık görev süresi boyunca gerek baro üyesi avukatlar için yaptığı çalışmalar, gerek vatandaşların haklarının korunması için gösterdiği çabalar, gerekse de hayvan haklarının korunması için yaptığı işbirlikleri ile özellikle genç avukatların takdirini kazandı. Çocuklara yönelik suçlarla ilgili verdiği cansiperane mücadele ile kamuoyunun da beğenisini kazanan Açıkalın’ın yeniden aday olduğu Hatay Barosu seçimlerinde başkanlığa büyük teveccüh ile seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

GÜÇLÜ YÖNETİM GÜÇLÜ BAŞKAN

Başkan Açıkalın, yeni dönemde de yoluna güçlü bir kadro ile devam etmek adına özenle hazırladığı listesini kamuoyuyla paylaştı. Açıkalın’ın başarılı, genç ve dinamik isimlerden oluşan listesi baro üyesi avukatlar tarafından oldukça beğenildi. Yeniden Hatay Barosu’nda birliği sağlama sloganıyla yola çıkan Açıkalın’a destek giderek artıyor. Hatay Barosu seçimleri 16 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.