YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRDI, FIRSATÇILARA SES ÇIKARAN YOK MU?

YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRDI, FIRSATÇILARA SES ÇIKARAN YOK MU?

6 Şubat’ta deprem ile sarsılan Hatay’da büyük darbe yiyen yerli firmalara bir darbe de Hataylı diğer firmalardan gelirken, yaşananlar “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır” sözünü akıllara getirdi.

Geçtiğimiz günlerde “Poyraz İnşaat” isimli firmanın Dörtyol’da ihale alan firmaların sorumluluğundaki binaları yıkarak demirlerini dahi kaşla göz arasında aldığı, ardından ise hiçbir otorite tanımam diyerek kendisinin üzerinde Hatay’da hiçbir gücü tanımadığı iddialarını gündeme getirmemizin ardından yaptığımız incelemelerde Poyraz İnşaat firması ve sahibi Gökhan Çiçek’in farklı firmaları da mağdur ettiği iddiası kamuoyunu karıştırdı. Deprem felaketinin ardından haksız zenginleşmeye yol açılmayacağı söylenmesine rağmen Poyraz İnşaat’ın kime veya kimlere güvenerek hak gaspı yaptığı bilinmezken, 5’er kattan oluşan 8 binayı yıkma cesaretini kimden bulduğu da sır gibi saklanan konular arasında yer alıyor.

İHALELER NEDEN YAPILIYOR?

REKLAM ALANI

İhaleye dahi girmeyen Poyraz İnşaat isimli firmaların kafasına estiği gibi yıkım yapabildiği Hatay’da mağdur olduklarını belirten diğer firmalar, ihalelerin neden yapıldığını sordular. Yanlarında çalıştırdıkları yüzlerce personelin maaşını dahi veremeyecek duruma gelmelerinin hesabının sorulmasını isteyen firmalar, gazetemize yaptıkları sitem dolu açıklamalarda, “Bizler il dışından gelen firmalarla ihale yağdırılırken, alabildiğimiz az bir ihaleyi de fırsatçılara kaptırıyoruz. Poyraz İnşat isimli firma kafasına göre nasıl 8 binayı yıkabiliyor ve demirlerini alıp ortadan kayboluyor. “Ben kimseyi tanımam, bu işin hukukunu kendim yazar, kendim oynarım” diyerek hareket eden firmaların en ağır cezaları almalarını ve bu işin diğer yasadışı çalışan firmalara da emsal olmasını istiyoruz. Hiçbir gücü tanımıyorum, bu işin kuralını be yazar ben oynarım” diyen Poyraz İnşaat isimli firmanın sahibi Gökhan Çiçek’in kendisine ait olmayan binaları yıkma, bunun yanı sıra hiçbir otorite tanımam deme gücünü nereden aldığını bizler merak ediyoruz. Ancak biz bu işin peşini bırakmayacağız. Bizim ve bizden maaş bekleyen binlerce kişinin hakkının göz göre göre gasp edilmesine ses çıkarmaya, hakkımızı aramaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.