HAMURCU’DAN TEŞEKKÜR MESAJI!

HAMURCU’DAN TEŞEKKÜR MESAJI!

Hatay Veteriner hekimleri Odası Başkanı Veteriner Hekim Yahya Hamurcu iş bırakma grevi süreçlerinde kendilerini yanında duran isimlere teşekkür mesajı yayınladı.

Yahya Hamurcu yayınladığı teşekkür mesajında şunları söyledi: “Antakya Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirdiğimiz sağlıkta şiddete karşı yaptığımız basın açıklamasına katılıp destek veren Hatay Milletvekilleri Servet Mulaoğlu ve Nermin Yıldırım Kara, Mustafa Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaca, Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilcisi Cem Hüzmeli, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Hatay il Temsilcisi Habip Yeşil, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Hatay Temsilcisi Riyad Önal, Toç Bir-sen Hatay Şube Başkanı Ali Büyükbaş, Tarım Orkam-Sen Hatay İl Temsilcisi Onur Eryılmaz, Öğretim Üyeleri ve Veteriner Hekim meslektaşlarımıza ve katkı veren dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.