YAYLADAĞI’NIN AYDINLIK YÜZÜ, MEHMET YALÇIN 

YAYLADAĞI’NIN AYDINLIK YÜZÜ, MEHMET YALÇIN 

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye kazandırdığı eserler kadar ilçede gerçekleştirdiği manevi dönüşüm ile de adından çokça söz ettiriyor.

İlçeye ilk tiyatroyu ve sanatsal faaliyetleri getiren isim olan Başkan Yalçın, faaliyetleriyle Yayladağı’nın aydınlık yüzü olmayı başardı. Başkan Yalçın, turizme yönelik çok sayıda projesiyle ilçede turizm hareketliliği yaşanmasını sağlarken, bunun yanı sıra her yaşa uygun sosyal faaliyetlerle ilçede kültürel hareketlilik yaşanmasını sağladı.

VATANDAŞLAR YAYLADAĞI’NIN GELİŞİMİNDEN MEMNUN

REKLAM ALANI

Yayladağı’nın her geçen daha da gelişen ve güzelleşen bir ilçe olduğunu kaydeden vatandaşlar, Mehmet Yalçın’ın oldukça başarılı geçirdiği ilk döneminin ardından ikinci döneminde de göreve devam etmesinin memnuniyeti içinde olduklarını belirttiler.

Bu yatırımların tamamlanması ile ilçenin çehresinin değişeceğini de belirten vatandaşlar, özellikle doğalgaz, altyapı ve yol projeleriyle Yayladağı’nın bölgenin örnek ilçesi olma yolunda ilerlediğini ifade ettiler. Yayladağılı vatandaşlar, Başkan Yalçın’a hayırlı hizmetlerde bulunması temennilerini ilettiler.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.