YAYMAN: İSRAİL TERÖR DEVLETİ YIKILACAK

YAYMAN: İSRAİL TERÖR DEVLETİ YIKILACAK

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Önemli mesajlar veren Yayman, Gazze’de işlenen soykırıma dikkat çekerek İsrail’in bir terör devleti olduğunu vurguladı.

İSRAİL MEŞRUİYETİNİ KAYBEDİYOR

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuyla ilgili yaptığı açıklamada:”Türkiye’de milletimizin Filistin meselesine karşı duyarlılığı bilinir. Zamansal olarak İsrail, Gazze’yi yerle bir de edebilir. 3 milyon insanı da öldürebilir. Ancak İsrail meşruiyetini kaybediyor. Varoluşsal olarak İsrail sorgulanmaya başlıyor. Ben bunu çok önemli buluyorum. Beni daha da endişelendiren orada her bir çocuğun ölmesi insanlığın ölmesi demektir. Bu artık dünyada insanlık tarihinin kazanımlarını ortadan kaldıracak ve 3. Dünya Savaşı’nı getirecek.

“CUMHURBAŞKANIMIZ SÜRECE ÖNDERLİK YAPIYOR”

Cumhurbaşkanımız milletin ve tüm dünyanın hissiyatını tercüman olan ve İsrail’in destekçilerine çok yerinde ve çok tarihi sözler söyledi. Birinin bunu söylemesi lazımdı. Zaten Cumhurbaşkanımız bu sürece önderlik yapıyor. Cumhurbaşkanımız sözlerinin dünyada da karşılık bulacağını düşünüyorum. Bir paradigma var ve bu paradigmanın dünya üzerinde yarattığı bir kabus var. Bu paradigma 1989 Berlin duvarının yıkılmasıyla bir yıkıldı. Yeni bir paradigma kuruldu ama artık bu ilerlemiyor. Gazze’de olanlar sadece Gazze’de olan olaylar değil.

“İSRAİL YERLE BİR OLACAK”

Nazi zulmünün gölgede kaldığı bir hikayeyle karşı karşıyayız. İsrail eskiye göre daha güvende mi daha az güvende mi? Artık herkes İsrail’in varlığına bile karşı. İsrail terör devleti yıkılacak, yerle bir olacak.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.