SALGIN SONRASINDA ATILACAK ADIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

SALGIN SONRASINDA ATILACAK ADIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir riyasetinde videokonferans yöntemiyle yapılan bir toplantıya katıldı.

AK Parti Akdeniz Bölgesi Teşkilat Sorumlusu ve Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’in ve Akdeniz Bölgesi İl Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda önemli gündem maddeleri ele alındı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren toplantıda koronavirüs salgını sürecinde ülke genelinde alınan tedbirler ve yapılan faaliyetler değerlendirildi. Ayrıca salgın sonrasında atılacak adımlar, ülke genelinde ve iller özelinde yapılacak çalışmalar detaylı bir şekilde görüşüldü. Toplantının bir diğer önemli başlığı da virüs salgını sonrasında yapılması planlanan ilçe kongreleri oldu. Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, gerçekleşen toplantıda önemli istişare ve değerlendirmeler yapıldığını belirtti. Başkan Yeloğlu da toplantının olumlu geçtiğinin altını çizerek alınan kararların hayırlara vesile olmasını diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.