YEŞİLDAL: TÜM KURUMLARLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

YEŞİLDAL: TÜM KURUMLARLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Hatay’ın Tarihi Ve Kültürel Mirası Korunarak Modernize Edilecek

Hatay Valiliği’nin öncülüğünde Hatay’ın ihya ve inşası için yürütülen çalışmalarda gelinen son durum ve yapılacak çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları ile Türk Tasarım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; Hatay’ın tarihi ve kültürel mirasının korunarak modernize edilmesi için yapılan çalışmalar ele alındı. Ayrıca, şehirdeki altyapı projeleri, konut inşası ve çevre düzenlemeleri gibi konular da gündeme getirildi. Çalışmaların hızlandırılması ve şehrin yeniden eski canlılığına kavuşması için atılacak adımlar detaylı bir şekilde masaya yatırıldı.

REKLAM ALANI

Milletvekili Adem Yeşildal, toplantıda yapılan görüşmelerin Hatay’ın geleceği için büyük önem taşıdığını belirterek, “Şehrimizin tarihine ve kültürüne sahip çıkarak modern bir yapıya kavuşturmak için tüm kurumlarımızla uyum içinde çalışıyoruz,” dedi. Yeşildal, ayrıca, deprem sonrası toparlanma sürecinde devletin ve yerel yönetimlerin iş birliği içinde olmasının önemine vurgu yaptı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ise, toplantıda yapılan çalışmaların detaylarını paylaştı ve gelecekte atılacak adımlar konusunda bilgi verdi. Vali Mustafa Masatlı, Hatay’ın yeniden inşası sürecinde kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının ve halkın da aktif rol almasının önemine dikkat çekti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.