YEŞİLDAL’IN MAKAM ODASINA HATAYLI AKINI

YEŞİLDAL’IN MAKAM ODASINA HATAYLI AKINI

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal’ın makam odası her gün Hataylı hemşehrilerinin akınına uğruyor.

Hatay’daki temasları haricinde meclis çalışmaları kapsamında Ankara’da olduğu günlerde makamına gelen hemşehrilerini hiç boş çevirmeyen Yeşildal, her daim hemşehrileriyle hasret gidermeye devam ediyor. Memleketten selam getiren hemşehrileri ile kucaklaşan Yeşildal, Hatay’a da selamlarını iletiyor.

Hatay’ın sorunları için TBMM’de yoğun şekilde çalışan Milletvekili Yeşildal, temposuyla hemşehrilerinden tam not alırken, TBMM kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre Yeşildal’ın çalışmalarından oldukça memnun olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeşildal’a yakın zamanda önemli bir görev verme aşamasında. Üst üste 2 seçim yaşayan Hatay’da bu süreçten Yeşildal’ın kaptanlığında başarıyla çıkan Cumhur İttifakı, 2 seçimde de zirveyi kimseye kaptırmayarak ülke çapında en başarılı teşkilat olmayı başardı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.