100 KM’Yİ KOŞAMADI, 62. KM’DE YARIŞTAN ÇEKİLDİ

100 KM’Yİ KOŞAMADI, 62. KM’DE YARIŞTAN ÇEKİLDİ

Hafta sonunda Kahramanmaraş’ta düzenlenen 100 km’lik ultra maratona katılan emekli polis memuru İbrahim Salla, yarışın 62. kilometresinde sakatlanma riskine karşı yarıştan çekildi. Hatay Valiliği’nde bir dönem özel koruma güvenlik görevlisi olarak görev yapan ve emekli olduktan sonra kendini tamamen spora adayan Salla, ilk kez katıldığı ultra maratonda önemli bir deneyim kazandı.

Yarış sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan İbrahim Salla, şu ifadeleri kullandı:

“13. Elbistan Türkiye Ultra 100 km maraton yarışında ilk defa bir ultra koşmanın heyecanını yaşadım. 62. kilometreyi 8 saat 15 dakikada koştum. Yanlış ayakkabı seçimim nedeniyle yarışı bitiremedim ve sakatlanmamak için 62. kilometrede bırakmak zorunda kaldım. İyi bir deneyim kazandım. Katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Sağlıkla ve sporla kalın.”

REKLAM ALANI

İbrahim Salla’nın yarışta gösterdiği performans ve sakatlanmayı göze almayarak yaptığı bilinçli tercih, spor çevrelerinde olumlu karşılandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.