DEPREM TATBİKATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

DEPREM TATBİKATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan “Çök Kapan Tutun” tatbikatı Hatay’da başarıyla gerçekleşti.

Yüzbinlerce Hataylı saatler 18.57’yi gösterdiğinde bulundukları bölgede tatbikata katılarak hassasiyetlerini gösterdiler.

VALİ ÜRGEN PARKINDAKİ TATBİKAT GERÇEĞİ ARATMADI

“Çök Kapan Tutun” tatbikatı  tüm Türkiye’de eş zamanlı gerçekleşti. 12 Kasım 1999 Düzce Depremi’nin yıldönümünde tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak yapılması planlanan “Çök, Kapan, Tutun” Tatbikatı tüm Türkiye’de saat 18.57’de eş zamanlı bir biçimde gerçekleşti. Antakya merkezde bulunan Vali Ürgen alanındaki esnaf ve sanatkarlar lokalinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen deprem anı tatbikatı çok sayıda vatandaşın, ANDA Hatay Arama Kurtarma Ekiplerinin, AFAD Gönüllüleri ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.