KIZILAY HATAY, ŞAMİL’İN SESİNİ DUYDU

KIZILAY HATAY, ŞAMİL’İN SESİNİ DUYDU

Hatay’da ihtiyaç sahiplerinin en büyük destekçisi olan Kızılay Hatay Şubesi, kentte yaşayan Şamil adlı vatandaşın çağrısına kulak verdi. Binlerce ihtiyaç sahibine yardım ulaştırmaya devam eden Türk Kızılayı, Şamil’in Kızılay’dan talep ettiği taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin formasını, futbol topunu ve en büyük hayali olan gitarı hayırseverlerin bağışlarıyla temin ederek kendisine ulaştırdı. Şamil’in yüzünü güldüren Türk Kızılayı Hatay şubesi, yaptığı yardım ile takdir kazandı.

“ŞAMİL’İN YÜZÜ GÜLDÜ, BİZİM KALBİMİZ ISINDI”

Kızılay Hatay Şubesi’nden gerçekleşen program ile ilgili açıklamada, “Kardeşimiz Şamil Hatay Kızılay ailemize hayallerini söylemişti, Biz de Şamil’in en sevdiği futbol takımı olan FENERBAHÇE FORMASI, FUTBOL TOPU ve Müziğe olan büyük ilgisinden dolayı GİTAR hediyelerimizle hayallerini gerçekleştirerek yüzünün gülmesine vesile olduk. Bağışçılarımızın desteği ile ŞAMİL’in yüzü güldü bizimde yüreklerimiz ısındı. Kendisine sağlıklı bir ömür dileriz” denildi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.