13 SANATÇININ GÖZÜNDEN YILIN KEDİLERİ

13 SANATÇININ GÖZÜNDEN YILIN KEDİLERİ

Patikara Derneği tarafından kurtarılan yaralı, hasta veya depremzede hayvanlar bu kez sanatçıların gözünden ve yeniden can buldu.Ankara’da hayvan severler tarafından kurulup faaliyet gösteren dernek deprem de ulaştıkları yaralı hayvanları resmetti. Dernek  çeşitli şehirlerden yıl içinde korumaya alarak yaşama tutundurduğu sokak hayvanlarını resmederek takvim haline getirdi. Yılın kedileri olarak resmedilen kediler 13 sanatçı tarafından resmedildi. Takvim haline getirilen  “Yılın Kedileri” dernek yararına satışa sunulacak 2024 yılı takviminde yer alacak.

13 sanatçı tarafından resmedilen kediler sanatçı ve hikayeleri ile birlikte şu şekilde ;

RASO: Geçen yılın kurtarılan ilk kedisiydi. Korumaya alındı ama bacağı kurtarılamadı. Yine de tam bir top cambazı. (Sanatçı: Begüm Acar)

REKLAM ALANI

ZELZELE: Maraş depreminden sonra yaralı halde enkaz başında ailesini beklerden bulundu. Artık sağlıklı, Ankara’da yeni yuvasında… (Sanatçı: H. Fatoş Gür)

FİDEL: Doğduğu kazan dairesinde su basması sonucunda boğulmaktan kurtarıldı. O zamanki Çamur çocuğun sevgi dolu yuvasındaki değişimi şaşırtıcı… (Sanatçı: Tuğçe Bahadır)

LİLU: Bolu Göynük’te trafik kazası sonucu yaralandığı ve sosyal medyada gündemde olduğu halde günlerce sokakta kaldı. Artık sağlıklı ve yuvalandı. (Sanatçı: Aslı Alpar)

MUSTİ: Çanakkale’den getirildi, kanser tedavisi uygulandı. Takipte ve ona kol kanat gerecek hayvanseverler aranıyor. (Sanatçı: Ayşe Kapusuz)

GIRGIR: Konya Barınağı’ndan kurtarıldı ve uzun bir tedaviden geçti. Üzerine Fip’i yendi. Şimdi yayınevinde ofis kedisi… (Sanatçı: Kardelen Ural)

FRANKY: Kimyasalla yakılmış halde bulundu. Yaraları iyileşti, insanlara yeniden güvendi ancak artık aramızda değil… (Sanatçı: Anday Aykut) Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.