“2.KEZ SEÇİLMENİN ONURUNU YAŞIYORUM”

“2.KEZ SEÇİLMENİN ONURUNU YAŞIYORUM”

Belen İlçesi‘nde tekrar seçilen Belediye Başkanı İbrahim Gül  secim sonrasında bir açıklama yaparak “2.kez belediye başkanınız olmanın onur ve gururunu yaşıyorum hayırlı olsun Belen “dedi

Başkan Gül açıklamasında şu görüşlere yer verdi:“Sevgili Belen’li Hemşerilerim. 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerimi kazanarak, ikinci defa belediye başkanınız olmanın, onur ve gururunu yaşıyorum.

Bana bu onurlu görevde göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu gönülden belirtmek istiyor, bu görevi layık olduğu şekilde, dürüstçe, sevgiyle, her seçmenin başkanı olarak, yılmadan, yorulmadan, çalışarak yerine getireceğimden, hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Sizlerin desteğiyle bir kez daha Belen’imizin hizmetinde olma fırsatını elde etmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Seçim çalışmalarımız süresince bizlerin yanında yer alan ya da almayan her kim olursa olsun, hepinizin güler yüzü, ilgi ve alakasıyla, çok güzel bir seçim sürecini geride bıraktık. Üreten belediyecilik ile gönül belediyeciliğini birleştirdiğimiz görev süremizde, kapılarımızı siz hemşerilerimize sonuna kadar açık tuttuk ve daima açık bırakacağız. Önümüzde beş yıl gibi uzun bir süreç var. Bu süreç içerisinde çok çalışarak bütün zorlukların üstesinden geleceğimize, sizlerin desteğiyle gönülden inanıyorum.

Aldığım oyların üzerime yüklediği sorumluluğun farkındayım. Belenimiz için hazırladığımız birbirinden özel projeleri, seçim öncesi elimden geldiği kadar sizlere anlatmak için büyük bir gayret gösterdik. Şimdi söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçirme zamanı. Belen’de yaşanacak değişim ve gelişmeler çok kısa bir süre sonra gözle göreceksiniz, amacımız her zaman Belen’i yüceltmek ve daha ileriye götürmek, Belen’in daha yaşanabilir, daha güzel bir kent olması için var gücümle çalışacağımı bir kez daha taahhüt ediyorum. Vatandaşlarımızın refahı, huzuru ve mutluluğu için elimden gelen her şeyi yapmaya da gönülden devam edeceğim.

Sizlere hiçbir şeyi vaat etmedik, söz verdik ve sözümüzde durduk. Hep beraber el ele vererek Belen’imizi hak ettiği yere getireceğiz. ‘Seçim’ demek ‘Demokrasi’ demek. Halkın iradesine güvenmek, inanmak ve sonuca saygı duymak, halkımızın kararına saygı duymaktır. Seçim kampanyamız süresinde yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, yüreklerini ve coşkularını ortaya koyan, bizlere oy veren ve vermeyen tüm halkımızı sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklıyorum. Ayrıca seçim süresi ve sonrasında son derece seviyeli ve kapsayıcı söylemlerle huzur ortamına katkı sunan tüm aday arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bana bu kutsal görevi layık gören tüm hemşerilerime, bıkmadan yorulmadan hizmet etmeye edeceğim.

Başa baş giden seçim sonuçlarının ardından zafer açıklamasını coşkuyla yapan Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Öntürk’e, Hatay’ımızda çıktığı hizmet yolunda başarılar diler, Cumhur İttifakı olarak kazandığınız Büyükşehir Belediye Başkanlığının, Belenimize ve Hatay’ımıza hayırlı olmasını canı gönülden diler, Belen ilçemizdeki seçim sürecinde Cumhur İttifakı’na destek olan ve güvenen tüm Belenli vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi de sunmak isterim. Sizlerin desteği ve katkıları olmadan bu başarıya ulaşmamız mümkün olmazdı. Bundan sonraki süreçte de sizlerin talepleri ve beklentileri doğrultusunda, çalışmalarımıza Hatay’ımız için canla başla devam edeceğiz.

Son olarak, seçim süreci boyunca görevlerini eksiksiz yerine getiren tüm kamu görevlisi, mülki amirlerimize ve personellerimize teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hayırlı Olsun Belen.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.