VOLKAN DEMİREL GALATASARAY MAÇINA ODAKLANDI

VOLKAN DEMİREL GALATASARAY MAÇINA ODAKLANDI

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Mersin’de lider Galatasaray’ı konuk edecek olan Atakaş Hatayspor’da hazırlıklar sürüyor.
Spor kamuoyunda teknik direktör Volkan Demirel’in sonucu ne olursa olsun Galatasaray maçı sonrası istifa edeceği söylentilerinin yayılması camianın huzurunu kaçırdı.
Konuyla ilgili konuşmak istemeyen teknik direktör Volkan Demirel, takımını Galatasaray maçına odaklamaya çalışarak, iddialara cevap vermiyor.
Tek düşüncesinin Süper Lig’in namağlup tek takımı Galatasaray karşısında başarılı olmak ve bunu sonuca yansıtmak isteyen Volkan Demirel, suskun kalarak, sahada konuşmak istiyor.
Bordo-Beyazlı taraftarlara tribünleri doldurmaları için çağrıda bulunan teknik direktör Volkan Demirel, “Cumartesi akşamı bir tane boş koltuk olmasın, Mersin halkının da yanımızda olacağımıza inanıyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama bizim de kötü günlerimizi atlatmak için kazanmaya ihtiyacımız var. Şu anda Galatasaray maçından başka bir şey düşünmüyoruz. Bu maça odaklandık, taraftarımızın da bize güvenmesini ve yanımızda yer almasını istiyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.