29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasında çocuk farkı

Cumhuriyetimizin 95. Yaşı şehrimizde birçok etkinlik ile doyasıya kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasında çocuk farkı

Cumhuriyetimizin 95. Yaşı şehrimizde birçok etkinlik ile doyasıya kutlandı. Ancak bu kutlamalardan belki de en anlamlısı Antakya’da yaşayan ve Antakya Defne İnterack Kulübüne üye olan bazı çocukların Gözene Defne Rotary İlköğretim Okulu’ndaki kutlamalara katılması ile yaşandı.
Antakya’dan gelen çocukların katılımı ile okulun düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri daha da şenlendi. İnterack Kulübü başkanı İnci Tabaklar ziyaret ettikleri okulun Rotaryen büyükleri tarafından yapıldığını söyleyerek şöyle konuştu:
“Bu okulda kardeşlerimiz arkadaşlarımız var. 29 Ekim Cumhuriyet bayramını biz onlarla kutlamak istedik. Hem de okulun kütüphanesine bazı kitaplar hediye ettik. Bizler Atatürk’ün çocuklarıyız, şehirdeki, köydeki çocuklar olarak birbirimize destek olarak büyüyerek, ülkemize, cumhuriyetimize ve Ulu Önder Atatürkümüze layık yetişkinler olmak istiyoruz”
Okul müdürü Semir Aslan ise okullarına verilen kitap desteğinden özelliklede Atatürk köşesine hediye edilen Atatürk büstüne çok memnun olduklarını belirtti.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.