ANTAKYA’DA TELEFERİK MUAMMASI

ANTAKYA’DA TELEFERİK MUAMMASI

Hatay Büyük’KÖY’ Belediye Başkanı Lütfü Savaş, masallarla görev süresini doldurmaya devam ediyor. Her toplantıda verdiği sözleri sürekli ötelediği bilinen Savaş’ın 1 ay önce teleferik hattının %80’i tamamlandı söyleminin ardından vatandaşlar geride kalan 20’lik kısmın ne zaman tamamlanacağını merak ediyor. Vatandaşlar, başarısız yönetimi ile tüm kesimlerden tepki aldığı belirtilen Savaş’ın, geçtiğimiz hafta da HADO projesi ile ilgili yüzde vererek halka boş ümit aşıladığını söylediler. 10 yıllık görev süresi boyunca işe yarayan bitmiş bir projesi olmadığı bilinen Savaş’ın, bu tür oyalama siyaseti gütmesi vatandaşlardan tepki çekiyor. Teleferik hattının %80’inin bittiği  söylenirken, proje ile ilgili gözle görülür hiçbir yapı olmadığını belirten vatandaşlar, mevcut yönetimin halkı bu tür yalan siyaseti ile daha nereye kadar oyalayacağını merak ediyor. Projenin ne zaman tamamlanacağı bilinmezken, yapılan yarım yamalak açıklamalar akıllarda soru işaretleri oluşturuyor.

TÜRKİYE’DE 20 TELEFERİK HATTI VAR

Lütfü Savaş’ın bir türlü tamamlayamadığı teleferik hattından Türkiye’de 20 tane bulunuyor. Alanya’dan, Denizli’ye, İzmir’den Kayseri’ye pek çok ilde teleferik hatları yıllardır kullanılıyor. Ancak Hatay’daki proje bir türlü bitirilemiyor. Vatandaşlar, bu projelerin iş bilmezlere mi emanet edildiği konusunda merak içinde. Gazetemize açıklamalarda bulunan vatandaşlar, “Hatay, artık bahane değil, icraat bekliyor. 10 seneyi aşkın süredir görevde olan bir başkanın hala beni engellediler, izin vermediler, bütçem yok gibi bahaneler üretmesi anlaşılır şey değil. EXPO’ya bütçe var ancak hizmete yok. HATSU’da altın madalyonlar dağıtmaya, her gün farklı kanallara çıkmak için milyonlar harcamaya bütçe var ama projelere bütçe yok. Lütfü Savaş, halk otobüslerine zam yapıldığı gün first clas uçaklarla Çin’e, Almanya’ya keyif uçuşları yaparken, zamdan haberi olmayan yaşlı vatandaşı halk otobüsüne almadılar. Yöneticiler halkın halinden anlamıyor. Bizim henüz birinci derece ihtiyaçlarımızı karşılamaktan aciz olan yönetim tamamen keyfi harcamalar yapmakta, bu harcamaların karşılığında yine yarım yamalak projeler halka sunulmaktadır. Bizim mevcut yönetimden talebimiz bir daha halkın halinden anlamayacaklarsa, 3 seçim kazandı diye şımarıkça davranacaksa bir dahaki seçimde aday olmamalarıdır. Bize bizi anlayan kişiler lazım” ifadelerini kullandılar. Kamuoyu, teleferik hattı ile ilgili detaylı açıklama bekliyor. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.