3 TON HURDA KAĞIT SATILACAK!

3 TON HURDA KAĞIT SATILACAK!

Erzin Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği hurdaya ayrılmış yaklaşık 3 ton atık kâğıdı pazarlık usulüne göre ihaleyle satışa çıkardı.  Kaymakamlıkta muhafaza edilen ve arşivde saklanma süreleri dolan evrak ve atık kağıtların geri dönüşümü için satışa çıkarılan 3 bin kilo hurda kağıdı satın almak isteyen istekliler, atık kağıt hurdaları 3. kişilerin eline geçmeyeceği şekilde özel makinelerde eritilerek imha etmeyi taahhüt edecek.

İhale, Erzin Kaymakamlığı Erzin Milli Emlak Şefliği odasında oluşturulan “İhale Komisyonu ” huzurunda 31 Ekim 2024 Perşembe günü saat;14.30 da gerçekleşecek. İsteklilerin ihale saatine kadar Komisyona ulaşması kaydıyla, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu Hükümlerine göre hazırlanacak teklif mektuplarını İadeli taahhütlü postayla gönderebilecek. Satışı yapılacak Hurda Kağıtların satış bedeli peşin tahsil edilecek, tahmini miktarlar üzerinden satışı yapılan taşınır malların teslimi kantarda tartılarak yapılacak. Miktarı fazla gelen taşınır malın bedeli müşterisi tarafından ödenecek, eksik teslimatlarda ise eksik kısmın bedeli idare tarafından müşterisine iade edilecek.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.