MERSİN HAİR BEAUTY FEST’TE HÜNERLER SERGİLENDİ

MERSİN HAİR BEAUTY FEST’TE HÜNERLER SERGİLENDİ

CUMA KARAAHMETLİ, MERSİN HAİR BEAUTY FEST’TE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Ülkemizde ve yurt dışında bir çok başarılı organizasyonda yer alan ve aldığı ödüller ile ödül avcısı kuaför olarak bilinen Cuma Karaahmetli bu kez de Mersin’de düzenlediği “MERSİN HAİR BEAUTY FEST” ile dikkatleri üzerinde topladı.

Türkiye genelinden birbirinden yetenekli 120 kuaförün katılım gösterdiği Mersin Hair Beauty Fest renkli görüntülere sahne olurken yetenekli bay-bayan kuaförler adeta şov yaptılar.
Mersin Yenişehir Kültür Merkezinde gerçekleşen ve katılımcılar kadar izleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Hatay’lı kuaför Şaban Taşkın Makas Kesim Kategorisinde Türkiye İkincisi Oldu.

Muhteşem bir programa daha imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Mersin Hair Beauty Fest Organizatörü Cuma Karaahmetli yaptığı açıklamada, “Biliyorsunuz bölge olarak asrın felaketini en ağır biçimde yaşadık. Bu sebeple hem etkinliklere eskisi gibi katılamaz olduk ve aynı zamanda şehrimizde bu gibi organizasyonlara ev sahipliği yapamadık. Sektöre bir nebzede olsa katkı sağlayabilmek adına birbirinden kıymetli dostlarım Sami Köprülü, Filiz Abdulganioğlu, Bekir Azman ve Umut Akkoyun ile birlikte düzenlediğimiz Mersin Hair Beauty Fest tahmin ettiğimizin de üzerinde bir katılım ile gerçekleşti. Oldukça renkli görüntülere sahne olan organizasyonda Türkiye’nin alanında en iyi kuaförleri yarışırken yine alanında oldukça uzman isimler jüri üyeliğini yaptılar. Emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyor Mersin Hair Beauty Fest’e sponsorluk desteği veren tüm firmalarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.