ERDOĞAN’IN VE BİNLERİN SAĞLIĞI SÖNMEZ’E EMANET

ERDOĞAN’IN VE BİNLERİN SAĞLIĞI SÖNMEZ’E EMANET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay programları sürecinde Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez’in öncülüğündeki sağlık teşkilatı, tüm süreçler boyunca teyakkuzda kalarak yaşanacak en ufak aksilikte anında müdahale için hazır bekledi.

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Yeniden Daha Güçlü Anadolu” TOKİ Konutları açılış ve anahtar teslim töreninde, özveriyle görev alan sağlık çalışanlarına yönelik teşekkürlerini dile getirdi. Dr. Sönmez, bu özel günde sağlık personelinin sergilediği üstün gayret ve özverinin önemine vurgu yaptı.

Sönmez, “Bu anlamlı günde sağlık hizmetini aktif şekilde sunarak programlara katkı sağlayan tüm sağlık çalışanlarımız, görev bilinciyle örnek bir çalışma sergilemiştir. Sizlerin desteği, daha güçlü bir Hatay için attığımız adımlara güç katmaktadır” şeklinde belirtti. Sönmez, Hatay’daki sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasında sağlık çalışanlarının rolünün kritik olduğuna dikkat çekerek, “Emekleriniz ve halkımıza sunduğunuz hizmetler için minnettarız. Birlikte, daha sağlıklı ve güçlü bir yarın için çalışmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Bu tür etkinliklerin, sağlık alanında gösterilen çabaların ve elde edilen başarıların daha geniş kitlelere ulaşmasına vesile olduğunu belirten Dr. Sönmez, tüm sağlık personelini bu değerli katkılarından dolayı tebrik etti. Hatay’ın sağlık altyapısını güçlendirmek ve halkın sağlığını korumak amacıyla yapılan çalışmaların devam edeceğinin altını çizdi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.