MİLLİ EĞİTİM’DEN EFSANE MÜDÜRE VEDA YEMEĞİ

MİLLİ EĞİTİM’DEN EFSANE MÜDÜRE VEDA YEMEĞİ

Hatay eğitim camiasının gözbebeklerinden Mehmet Tümer’e emekliye ayrılacak olmasından dolayı Milli eğitim ilçe müdürlüğü tarafından görkemli bir veda töreni düzenlendi.Hatay’da başta Bedii Sabuncu Ortaokulu başta olmak üzere çok sayıda kurumda uzun süredir hizmeti bulunan, öğretmenlik ve yöneticilik sıfatlarıyla çok sayıda öğrenci yetiştiren ve ülkeye faydalı bireyler yetişmesine katkı sağlayan Tümer’e düzenlenen veda yemeğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Şube Müdürleri Neslihan Küçük Doğan, Mehmet Salih Özgün, Sayın Osman Şevket İyi, Ercan Kocakaya ve Ahmet Şanal ile Antakya ve Defne ilçelerinde görevli Okul Müdürleri katıldı.

BU VEDA BİTİŞ DEĞİL, BAŞLANGIÇ

Veda yemeğinin ardından eğitim camiasına yaptığı katkılar dolayısıyla asla unutulmayacak olan Tümer’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen tarafından plaket takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı programda konuşan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, “Mehmet hocamız hepimizin büyüğü ve çok saygı duyduğu bir yöneticimizdir. Kendisi efsane müdür olarak biliniyor. Kentimizde çok sayıda okulda yaptığı görevlerinde binlerce öğrenci yetiştirmiş, ülkemizin aydınlık geleceğine katkıda bulunmuştur. Kendisini hep iyi hatıralarla anacağız ve bu vedanın bir bitiş olmadığını, tam aksine eğitim ve öğretimin bir ömür süreceğine inanıyor, kendisine sağlıklı, sıhhatli bir ömür diliyorum” dedi.Tecimen, konuşmasının ardından Tümer’e sarılarak hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

TÜMER’DEN DUYGUSAL VEDA

Hatay eğitim camiasının örnek isimlerinden olan Mehmet Tümer, programa katılan herkese teşekkür ederek; “Eğitim camiasında 43 yıllık hizmetim sonucu 25 Temmuz’ da emekliye ayrılacağımdan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen veda yemeğine katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Tecimen, Şube Müdürleri Neslihan Küçük Doğan, Mehmet Salih Özgün, Sayın Osman Şevket İyi, Ercan Kocakaya ve Ahmet Şanal ile Antakya ve Defne ilçelerinde görevli Okul Müdürü arkadaşlarıma teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.Katılımcılar, Tümer’i kutlayarak hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek bir ömür boyu sağlık ve sıhhat dilediler. Program, çekilen aile fotoğrafıyla sona erdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.