SAMANDAĞLI VATANDAŞ KÖPEK KURBANI

SAMANDAĞLI VATANDAŞ KÖPEK KURBANI

Samandağ’da geçtiğimiz hafta köpek saldırısı sonucu ağır yaralanan Sezer Seyyah, yaşam mücadelesini kaybetti. Samandağ PTT Şubesi civarında, motosikleti ile seyir halindeki Sezer Seyyah, PTT civarında uğradığı sokak köpeklerinin saldırısı sonucu dengesini kaybederek yere yuvarlanmış ve ağır yaralı olarak hastanede yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Dün, Sezer Seyyah’la ilgili acı haber geldi ve Seyyah’ın hayatını kaybettiği duyuruldu.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, bir mesaj yayınlayarak, Sezer Seyyah’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “İlçemizdeki, ilimizdeki ve hatta ülkenin tümündeki yurttaşlarımızın muzdarip olduğu bu sorunun çözümü için belediye ekiplerimiz tarafından daha aktif bir şekilde çalışma yapılacağı ve yasanın öngördüğü tüm düzenlemelerin hayata geçirilmesinin takipçisi olacağımızın sözünü veriyor, tekrardan tüm ilçemize başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.