HERŞEY HATAY İÇİN

SOSYAL MEDYA’DAN DUYURDULAR

HERŞEY HATAY İÇİN

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen Hatay Esnaf Ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ ü ziyaret ederek, “Her şey Hatay için” dediler.Esnaf için mahalle gezerek çalışmalarını sürdüren milletvekilleri bugüne kadar yaptıkları birçok önemli adımla esnafın elinden tutmasını bildiler. ATSO ve HESOB ile sürekli temas halinde olan Milletvekilleri ve AK Partili belediyeler ile birlikte istişare yaparak esnafımızın gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

SOSYAL MEDYA’DAN DUYURDULAR

Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda “Hatay milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy Çelik kardeşime sonsuz teşekkürler. Çevre ve şehircilik bakanlığımızda bulunan olur yazısı onaylandı. Allah’ın izniyle durmak yok yola devam. Valimiz Rahmi Doğan beyin büyük emekleri ile bakanlığa gönderilen belen belediye başkanımız Sayın İbrahim Gül Beyin belen belediyesinde onayı belen kaymakamımızın büyük destekleri ayrıca Hatay milletvekillerimiz Hüseyin Yayman,  Lütfi kaşıkçı ve ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in büyük desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler.” diyerek paylaşım yapıldı. HABER: FADİME ÇAYLI

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.