HATAY ‘EN RİSKLİ´ İLLERDEN BİRİ

HATAY ‘EN RİSKLİ´ İLLERDEN BİRİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay´da koronavirüs vaka artışının yüzde 100 arttığı uyarısında bulundu.

İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat´la yaptığı çevrimiçi görüşmenin ardından “Bütün kurumlarımızla seferberlik zamanı” diyen Bakan Koca, Hatay´daki yoğun bakım doluluk oranının ise yüzde 70´e ulaştığını bildirdi.

Hatay, Antalya, Trabzon ve Diyarbakır İl Sağlık Müdürleriyle ayrı aynı yaptığı çevrimiçi toplantılarla bu illerin durumlarını değerlendirdiklerini aktaran Bakan Koca, şu açıklamayı yaptı: “Hatay, Antalya, Trabzon ve Diyarbakır İl Sağlık Müdürleriyle ayrı ayrı yaptığımız online toplantılarda, bu illerin durumlarını değerlendirdik. Yüksek risk devam ediyor. Son bir haftada Hatay´da vaka artışı yüzde 100, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 70, Antalya´da vaka artışı yüzde 100, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 71, Trabzon´da vaka artışı yüzde 50, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 75, Diyarbakır´da sabit artış var; yoğun bakım doluluk oranı yüzde 70. Bütün kurumlarımızla seferberlik zamanı. Sağlık çalışanlarının üzerindeki yükü azaltalım. Mücadele güç birliği ile kazanılır.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.