DÖRTYOL KAYMAKAMI’NIN DOĞA SEVGİSİ

DÖRTYOL KAYMAKAMI’NIN DOĞA SEVGİSİ

Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, ilçedeki doğaseverlerle birlikte dağ gezintisine çıktı. Kaymakam Aydın Ergün’ün çok iyi bir doğasever olduğu ifade edildi.

Kaymakam Ergün, beraberindeki doğaseverlerle birlikte, Amanos Dağları’nda Halep’i gösteren zirveye kadar çıktı. Koyunların otladığı bölgelere spor giysisi ve ayakkabısı ile çıkan Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, dağın en üst mevkilerine kadar tırmanarak zorlu bir doğa yürüyüşünü başarıyla sonlandırdı.

MAKAM ARACINI BIRAKTI, HALKLA YÜRÜDÜ

Makam aracı ile bölgeye gitmek yerine, bölge halkı ile beraber yürümeyi, birlikte doğayı gezmeyi tercih eden Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün için bölgedeki yorumlar genelde şöyle: “İlçemizde, böylesine halkın içinden gelen, doğayı seven, egosu olmayan bir Kaymakam görmek sevinç verici. Çözümsüz birçok konuya el atıp düzelteceğine de inanıyoruz. Sayın Kaymakamımızı canı gönülden kutluyoruz. Dörtyollular olarak kendimizi çok şanslı hissediyoruz.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.