SORUNLARI KENDİMİZ ÇÖZMELİYİZ

Sarı, “Sorunları bağlama bağlı olarak ancak kendimiz çözebiliriz” dedi. Ko

SORUNLARI KENDİMİZ ÇÖZMELİYİZ

İlçemizde eğitim öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi ve planlanması amacıyla kurulan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu geçtiğimiz günlerde ilk toplantısını ilçemizde görev yapan ve liselere giriş sınavlarında soru gelen derslerin branş öğretmenleriyle, ikincisini ise bugün sınıf ve okul öncesi öğretmenleri ile gerçekleştirdi.

İki toplantıyıda bizzat açan İlçe Milli Eğitim Müdürü Eray Sarı birlik beraberliğin önemine vurgu yaparak “Sorunları bağlama bağlı olarak ancak kendimiz çözebiliriz” dedi. Komisyon başkanı Uğur Şahin’in raportörlüğünde gerçekleşen toplantılarda; komisyon üyelerinin uzun incelemeler sonucu edindiği bazı istatistikler ve çözümlemeler dinleyicilerle paylaşıp, davetlilerinde fikirleri alındı. Son olarakta öğretmenlerin görüşlerini almak adına bir anket uyguladı. “Peki başlıyoruz” sloganıyla yola çıkan komisyonun birlik beraberlik çağrısı ile bitirdiği toplantıda Payas ve geleceğimiz olan çocuklarımız İçin güzel işler yapılacağına dair umutlar çoğalmıştır. HABER MERKEZİ

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.