ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM KONSER

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN MUHTEŞEM KONSER

Antakya Belediyesi evsahipliğinde Hatay Akademi ve Senfoni Orkestrası muhteşem bir konsere imza attı.

Hatay’ın ilk senfoni orkestrası olma özelliğini taşıyan, tamamı müzik öğretmenlerinden oluşan Hatay Akademi Senfoni Orkestrası konserine Vali Yardımcısı Erhan Güney, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kültür Turizm İl Müdürü Hüsnü Işıkgör, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve vatandaşlar katıldı.

Orkestra Şefi Ali Uğur öncülüğünde gerçekleşen konserde muhteşem bir performans sergileyen Hatay Akademi Senfoni Orkestrası konseri yoğun ilgi görürken, konser katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

YILMAZ: ŞEF ALİ UĞUR’U VE SANATÇILARI KUTLUYORUM

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, konserin ardından koro şefi Ali Uğur’u ve sanatçıları kutlarken, konsere katılan herkese teşekkür etti. Başkan Yılmaz açıklamasında; “Antakya Belediyemiz ev sahipliğinde düzenlenen Hatay Akademi Senfoni Orkestrası konseri sanatsever hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi. Bu muhteşem konserde bizleri yalnız bırakmayan Vali Yardımcısı Erhan Güney’e, Kültür Turizm İl Müdürü Hüsnü Işıkgör’e, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren’e, İlçe Başkanı Emrullah Gülen’e ve hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyor, emeği geçen Orkestra Şefi Ali Uğur ve sanatçılarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: M. Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.