BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR

Antakya’da kısa sürede çok büyük işler başaran Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kentin ayağa kalkması için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yılmaz, deprem yorgunu kenti vatandaşlarla el birliği içinde ayağa kaldırmak amacıyla istişarelerini de aralıksız sürdürüyor. Yol çalışması, temizlik çalışması, park ve bahçe çalışmalarının yanı sıra deprem dolayısıyla aksayan hizmetlerin de yeniden işler hale getirilmesi çalışmalarını deneyimli ekipleri vasıtasıyla takip eden Başkan Yılmaz, kentin 95 mahallesi ve 50’den fazla konteyner kent bölgesinde asli hizmetleri aralıksız sürdürüyor.

SEMT PAZARI YENİDEN İŞLER HALE GETİRİLECEK

Başkan Yılmaz, Akasya ve Aksaray Mahallelerine hizmet veren semt pazarının depremin ardından yeniden hizmet vermeye başlayacağını açıkladı. Pazar alanında incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, ayrıca Akasya Mahallesi Muhtarı Ramazan Çelik ile de istişarelerde bulundu.

VATANDAŞ İSTEDİ BAŞKAN YILMAZ YAPTI

Antakya’da halkçı belediyecilik örneği sergileyen Başkan Yılmaz, vatandaşların sosyal medyadan yaptıkları yardım çağrısını cevapsız bırakmadı. Vatandaşların günlük işlerinin aksamaması amacıyla Başkan Yılmaz, Orhanlı Mahallesi’nde bulunan yolu Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen, vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla onardıklarını açıkladı.

AKDAŞ VE GÖKÇE İLE ANTAKYA KONUŞULDU

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş ve Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe’yi belediye binasında ağırladı. Görüşmelerde Antakya’ya yönelik hizmetler noktasında koordinasyon halinde olunması fikri kararlaştırıldı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, son olarak kent sorunlarının konuşulacağı Hatay Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı öncesinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk’ün başkanlığında, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay ve MHP’li meclis üyelerinin de katıldığı grup toplantısına katıldı.  Başkan Yılmaz, Antakya ve Antakyalılar için çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.