MHP ANTAKYA İLÇE BAŞKANI MEHMET KANLI’DAN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

MHP ANTAKYA İLÇE BAŞKANI MEHMET KANLI’DAN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı ve yönetim kurulu üyeleri Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı ziyaret etti. 

MHP 13. olağan Antakya ilçe kongresinde tek aday olarak seçilerek göreve gelen MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı, Cumhur İttifakı olarak Antakya ilçesinde birlik beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini, bu nedenle Başkan Yılmaz’ın kongre öncesi ziyaretine istinaden iade-i ziyarette bulunduklarını ifade etti. Kanlı konuşmasının devamında; “Cumhur İttifakına verdiğimiz önem doğrultusunda, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, ilçemiz için üzerimize düşen ne varsa yapmaya her daim hazır olduğumuzu ifade etmek amacıyla değerli büyüğümüz Sayın İzzettin Yılmaz Başkanımızı ziyaret ettik. MHP Antakya İlçe yönetimi olarak Antakya’mız için hizmete her daim hazırız.” dedi. 

Başkan Yılmaz’da konuşmasında; “ Genç kardeşimiz Sayın Mehmet Kanlı’ya MHP Antakya İlçe Başkanlığı görevinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnanıyorum ki şehrimiz siyasetinde önemli çalışmalara imza atacaktır. Cumhur ittifakı olarak Antakya’mızda birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Kanlı’ya ziyaret anısına hediye takdim etti.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.