BEBEK DOSTU HASTANELERE PLAKET VERİLDİ

BEBEK DOSTU HASTANELERE PLAKET VERİLDİ

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bebek dostu hastane olma kriterlerini sağlayan hastanelere plaketleri verildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı “kapsamında, Erzin, Hatay, İskenderun ve Altınözü Devlet Hastaneleri ‘’Bebek Dostu Sağlık Kuruluşu’’ ilaveten İskenderun ve Hatay Devlet Hastaneleri ‘’Bebek Dostu Yenidoğan Sağlık Kuruluşu’’ olma kriterlerini tamamladıklarından dolayı, ilgili hastanelerin Başhekimlerine plaketlerini takdim etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat başkanlığında Davud-i Antaki toplantı salonunda gerçekleşen oturuma, Halk sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Özdoğan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Pekmezci, Başkan Yardımcısı Dt. Gökçe Tuba Deniz başta olmak üzere İskenderun, Hatay, Erzin, Altınözü, Dörtyol, Kırıkhan, Hassa, Reyhanlı, Samandağ, Yayladağı ve Kumlu Entegre Hastaneleri Başhekimleri katıldı.

REKLAM ALANI

Gerçekleşen toplantıda, mevcut Pandemi gündemi ile alakalı olarak hastanelerde yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler üzerine durum değerlendirmesi ve çok yönlü istişareler gerçekleştirildi.

Ayrıca; Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’ün, temel amacı emzirmenin korunması, özendirilmesi ve desteklenmesi olan “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı “kapsamında, Erzin, Hatay, İskenderun ve Altınözü Devlet Hastaneleri ‘’Bebek Dostu Sağlık Kuruluşu’’ ilaveten İskenderun ve Hatay Devlet Hastaneleri ‘’Bebek Dostu Yenidoğan Sağlık Kuruluşu’’ olma kriterlerini tamamladıklarından dolayı, ilgili hastanelerin Başhekimlerine, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat plaket takdim etti ve başarılar diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.