MİLLETİMİZİ DİNLİYORUZ

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, pazarcı esnafını ziyaret etti.

MİLLETİMİZİ DİNLİYORUZ

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, pazarcı esnafını ziyaret etti.
Farklı meslek gruplarıyla gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarının yanı sıra esnaf ziyaretleriyle de esnafın sorunlarını
dinleyen AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Pazar esnafını ziyaret ederek istek ve beklentileri dinledi.
MİLLETİMİZ;YÜZÜ, ALTYAPISI, ÇEHRESİ VE AMBİYANSI YENİLENMİŞ BİR HATAY İSTİYOR
Yağmurlu ve Soğuk Havada Sabahın erken saatlerinde ziyaret ettiği pazarcı esnaflarının yoğun ilgisiyle karşılaşan İbrahim Güler,iletilen isteklerin çözüme kavuşturulması için çalışmalarını başlattı.Pazarcı esnafı “Yüzü, altyapısı, çehresi ve ambiyans’ı yenilenmiş bir Hatay istediğini belirtti.
PAZARCI ESNAFI HBB’DEN ŞİKAYETÇİ
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın hizmetlerinden memnun olmadıklarını belirten pazarcı esnafı Lütfü Savaş’ın Kenti çok geride bıraktığını ve yaşanılamaz bir hale getirdiğini ifade etti.HBB’ye bağlı olan Zabıta Ekiplerinin pazarcı esnafına gereksiz yere sıkıntı olduğunu dile getiren esnaflar,seçime sayılı günler kala Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Zabıta Ekiplerinin boş yere esnafa müdahale etmesi esnafı çileden çıkarttı.
ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler,esnafların yanında olduklarını belirterek şu ifadelere değindi’’Pazarcı esnaslarımızın sorunlarını ve taleplerini yerinde inceledik.
Pazarcı esnaflarımız sokakta kurduğu tezgahlarda soğuk,sıcak demeden tüm mevsimsel koşullarda evine ekmek götürme derdindeler. 31 Mart 2019’da Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazanıp göreve geldiğimiz gün esnafları-mızın sorunlarının çözüme kavuşması için elimizden geleni yapacağız.İlgi ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza her zaman değer veriyoruz.Havanın yağışlı ve soğuk olmasına rağmen bizi büyük ilgi ve sevgiyle karşılayan pazarcı kardeşlerimizin sohbetiyle içimiz ısındı.
31 MART SEÇİMLERİNİN KAZANANI GÜLER OLACAK
Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerle halkımızın ve esnaflarımızın ne istediklerini bilerek ortak akıl ile hareket etmeye özen gösteriyoruz’’ifadelerine yer verdi.Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’in esnafın taleplerini dinlemesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren pazarcı esnafı 31 Mart seçimlerinin kazananı İbrahim Güler’in olacağını belirtti. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.