HATAY İÇİN HİKMET ÇİNÇİN

HATAY İÇİN HİKMET ÇİNÇİN

Hatay Büyükşehir Belediye aday adaylığı yolunda dolu dizgin ilerleyen ve her geçen gün daha da geniş kitlelerce kabul gören Hikmet Çinçin, Samandağ ve Reyhanlı’da önemli temaslarda bulundu.

Samandağ’da kentin önemli sektör STK’ları tarafından ağırlanan Çinçin, CHP Reyhanlı İlçe Başkanlığında da tam kadro ile karşılandı.

PROJELERİNE TAM NOT

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı çatısı altında verdiği tüm sözleri tutan ve iş dünyasının güvenini kazanan Çinçin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kendisine tevdi edilmesi halinde kente çok önemli projeleri kazandıracağını da kaydetti. Başarılarla dolu ATSO başkanlığının ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı yolunda da emin adımlarla ilerleyen Çinçin, Samandağ’da Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı; Refik Gümüşoğlu, Samandağ Ziraat Odası Başkanı; Selim Kamacı ile Samandağ Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı; Sait Kahiloğulları’nı makamlarında ziyaret etti. Gösterdikleri misafirperverlik için tüm başkanlara teşekkür eden Çinçin, Samandağlı hemşerilerine kendilerine destek vereceklerine inandığını kaydetti.

REYHANLI CHP ÇİNÇİN’İ BAŞKAN GİBİ KARŞILADI

Samandağ temaslarının ardından Reyhanlı’da CHP İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Çinçin, burada adeta gövde gösterisi yaptı. Başkan gibi karşılanan Çinçin, İlçe Başkanı Yılmaz Sinirli ve tüm ilçe yönetimine teşekkür etti. Başkan Çinçin, kendisini karşılayan heyete projeleri ve Hatay için yapılabilecek çalışmalardan bahsetti. Projeleri tam nt alan Çinçin, Reyhanlı temaslarıyla ilgili açıklamasında; “ Reyhanlı İlçe Başkanı; Yılmaz Sinirli‘yi ve Reyhanlı İlçe Örgütü’nü ziyaret ettim. Partililerimiz beni ve ekibimi büyük bir misafirperverlikle karşıladı. Gösterilen teveccüh için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HBB Başkan aday adayı Hikmet Çinçin, 15 ilçede temaslarını geniş katılım ve büyük teveccüh ile sürdürüyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.