BAŞKAN TEKSÖZ’DEN PROJE TOPLANTISI

BAŞKAN TEKSÖZ’DEN PROJE TOPLANTISI

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Hatay Milletvekilleri ile değerlendirme toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti.Ankara’ya hareketi öncesinde kurmaylarıyla bir araya gelen Başkan Teksöz, metal sanayi sitesi ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi. Süreç ile ilgili son bilgileri edinen ve bilgilerini tazeleyen Teksöz, projeye nihayet kazandırmak için Ankara’ya gideceğini kaydetti.

“EN KISA ZAMANDA TEMEL ATMAYİ HEDEFLİYORUZ”

Başkan Teksöz, Nizar Hayzaran, Zeki Murat Buru, Zeki Keser ve Mobilyacılar odası başkanı Mehmet Ali Yapar ve Sanayi Sitesi Başkanı Abdullah Zorlu ile bir araya geldi. Proje ile ilgili görüşmeler gerçekleştireceğini ve temel atılması için artık son prosedürleri beklediklerini kaydeden Teksöz, istişare toplantısında tüm yol arkadaşlarına teşekkür etti. Hatay’a hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiklerini belirten Teksöz, en kısa zamanda temel atma niyetinde olduklarını, Ankara’dan da iyi haberlerle dönmeyi amaçladığını kaydetti. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.