BAŞKAN ERYILMAZ VATANDAŞLARIN SORUNLARI İLE BİREBİR İLGİLENİYOR

BAŞKAN ERYILMAZ VATANDAŞLARIN SORUNLARI İLE BİREBİR İLGİLENİYOR

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, mahalle mahalle gezerek vatandaşların sorunlarını, talep ve ihtiyaçlarını dinlemeye devam ediyor. Talep ve ihtiyaçların bir an önce karşılaması için gerekli talimatları veren Başkan Eryılmaz, vatandaşlarla birebir ilgilenerek sorunları tek tek çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

Son olarak Yaylıca Mahallesi, Tomruksuyu Mahallesi, Çanakoluk Mahallesi, Fidanlı Mahallesi, Kuşalanı Mahallesi ve Yeşilköy Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Eryılmaz, mahalle sakinlerinin hoş sohbet ve misafirperverliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahalle sakinlerine hoş karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada; “ Mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Mahalle sakinlerimizin talep ve sıkıntılarını dinleyerek, notlarımızı aldık. Taleplerin bir an önce çözüme kavuşması için çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımızla birebir ilgilenip ihtiyaçlarını ve sorunlarını gidermeye devam edeceğiz. İlçemizin her köşesine yeniden huzurun ve canlılığın oluşması için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Mahalle sakinlerimize güzel karşılama, hoş sohbet ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.